edilon)(sedra kiest voor eigen app

04 oktober 2017

edilon)(sedra, internationaal leverancier van onder andere spoorweg- en railsystemen, breidt haar Incontrol account uit met een eigen iOS en Android app en een eigen endpoint om nog veiliger, professioneler en efficiënter digitaal samen te werken met klanten en collega’s van andere vestigingen. Maxdoro is blij met deze uitbreiding en heet alle werknemers en klanten van edilon)(sedra van harte welkom!

Spoorweg in tunnel

edilon)(sedra gebruikt Incontrol al enige tijd voor het volledig digitaal uitvoeren van inspecties, werkinstructies, opleveringen en pCur118 NEN1504 keuringen](/types/keuringen/). edilon)(sedra geeft aan zeer tevreden te zijn over de tijdwinst en het efficiënte en papierloze verloop van hun terugkerende en vastomlijnde werkprocessen door Incontrol.

Met de uitbreiding gaat edilon)(sedra Incontrol tevens inzetten voor het tracken van goederen en het delen van kennis. Daarnaast onderzoekt zij de mogelijkheden om Incontrol in te zetten voor meerdere, zelfs internationale, bedrijfsprocessen.

De enterprise omgeving wordt medio oktober volledig in huisstijl opgeleverd. Ook is de edilon)(sedra app dan voor iedereen met een beveiligde login te downloaden in de App- en Play Store.

Training

In oktober vindt ook de Incontrol update-training plaats. Na de training gaat edilon)(sedra nog beter aan de slag met Incontrol. Maxdoro wenst edilon)(sedra veel mobiel en efficiënt werkplezier met Incontrol!

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak