Dit is Incontrol

Maak kennis met Incontrol

Wat is Incontrol?

Met Incontrol willen we organisaties de controle geven over hun processen, zodat deze efficiënter, veiliger en inzichtelijker worden. Het is onze missie om onze klanten te transformeren naar data-mining organisaties. Met de innovatieve oplossingen van Incontrol worden werkprocessen doelgerichter en verbruikt u veel minder papier.

Verzamel digitaal data Incontrol beschikt over een handige set van tools om u hierbij te helpen. Dankzij slimme formulieren kunt snel en eenvoudig digitaal data verzamelen. Daarnaast kunt u taken inplannen, zodat uw medewerkers in het veld deze op het juiste moment uitvoeren. Genereer een krachtige workflow Via een dashboard wordt u continu op de hoogte gehouden van de processen binnen uw organisatie. U ontvangt een notificatie op uw device wanneer er een afwijking is, zodat u snel actie kunt ondernemen om processen bij te sturen. Koppel al deze mogelijkheden aan elkaar, om een krachtige workflow te genereren.

Veilige opslag De data die uw werknemers verzamelen op locatie, wordt veilig opgeslagen binnen Incontrol. Zo is de data altijd binnen handbereik en kunnen cruciale beslissingen worden genomen die de kwaliteit en veiligheid van uw processen te verbeteren.

Voor wie is Incontrol?

Incontrol is er voor iedereen die meer wil halen uit processen binnen zijn organisatie. Kost het verwerken van audits u veel tijd? Ziet u door enorme hoeveelveelheid aan data de uitkomst van uw processen niet meer? Dan biedt Incontrol u de uitkomst die u nodig heeft. Inspecteur, auditor of controleur De inspecteur, auditor of controleur binnen uw organisatie kan productief aan de slag dankzij de mobiele oplossingen van Incontrol. Via de smartphone kunt u formulieren invullen, direct foto’s uploaden en ter plekke digitaal ondertekenen. Vervolgens maakt Incontrol direct een professioneel rapport in PDF. Projectleider Incontrol biedt voor projectleiders een tool die up-to-date informatie compleet en overzichtelijk weergeeft. Alle data die wordt verzamelt krijgt u overzichtelijk binnen op uw computer als een professioneel rapport. Deze is eventueel zelf aan te vullen en kan direct doorgestuurd worden naar de klant.

Manager Voor de manager biedt Incontrol een totaaloverzicht, compleet met grafieken, analyses en geografische data. Dat geeft grip op de zaak en inzicht in wat beter kan binnen uw organisatie. Dankzij een dashboard heeft u realtime inzicht over processen binnen uw organisatie, zodat u deze beter kunt stroomlijnen en verbeterslagen kunt doorvoeren binnen uw organisatie. Beheerder en werkvoorbereider Incontrol is een tool waarmee beheerders of werkvoorbereiders gemakkelijk en overzichtelijk digitale formulieren kunnen bouwen. Daarnaast kunt u gebruikersgroepen aanmaken, zodat iedereen het formulier krijgt die hij nodig heeft. Formulieren kunnen ook alvast ingevuld worden, zodat uw auditor of inspecteur nog sneller de juiste informatie kan verzamelen.

Nieuwsgierig hoe andere organisaties gebruik maken van Incontrol?

Team

Incontrol is een product van Maxdoro. Het team van Incontrol bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor het vak. Onze developers, data-analisten, proces-automatiseerders en designers hebben jarenlang ervaring opgedaan binnen onze organisatie. Wij hebben de kennis en expertise in huis om u optimaal te ondersteunen. De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Dat zien we ook bij Maxdoro. De producten en diensten die wij aanbieden veranderen mee. Zo is Incontrol ontstaan. Door de focus te leggen op de ontwikkeling van onze medewerkers, klanten en producten beschikken we over ‘Mobile Brains’. Daardoor kunnen we voorop blijven lopen in de branche en zijn wij de betrouwbare, daadkrachtige en ervaren partner die u nodig heeft.

Nieuws

Wilt u als bedrijf ook Incontrol zijn?