Exact Online

Met ruim 550.000 ondernemers is Exact Online één van de meest gebruikte CRM- en Boekhoudoplossing van Nederland. Daarnaast biedt Exact Online een ze specifieke oplossingen voor iedere branche. Koppel Exact Online aan Incontrol en werk nog efficiënter.

De voordelen van Exact Online

De integratie met Exact Online gaat in de meeste gevallen twee kanten op. Dat betekent dat je gegevens vanuit Exact Online eenvoudig kan gebruiken in al jouw formulieren, maar ook dat je gegevens vanuit jouw formulieren weer kan plaatsen binnen Exact Online. Hierdoor wordt het aantal handmatige handelingen tot een minimum beperkt, zodat jouw medewerkers niet meer handmatig gegevens hoeven over te zetten van A naar B. De volgende integraties zijn mogelijk:

  • Het aanmaken van o.a. facturen, relaties, projecten en items vanuit Incontrol.
  • Het importeren van o.a. projecten, relaties en offertes uit Exact Online.
  • Het updaten van o.a. projecten, relaties en offertes vanuit Incontrol.

Hoe werkt de integratie met Exact Online?

Binnen Incontrol zijn er verschillende Exact Online connectoren beschikbaar. Deze worden aangemaakt vanuit jouw organisatie. Binnen de FormBuilder wordt de Exact Online connector toegevoegd, zodat deze automatisch wordt geactiveerd bij het afronden van het document. Voor het importeren wordt een import-connector gebruikt, zodat deze de juiste velden kan ophalen uit Exact Online.

Klaar om te integreren?

Maak gebruik van de knop ‘Koppeling aanvragen’ onderaan de pagina om de koppeling door ons aan te laten leggen. Een Customer Success Manager zal dan contact met je opnemen over de mogelijkheden.

Kosten

Om gebruik te maken van de Exact Online koppeling met Incontrol heb je uiteraard een licentie van Exact Online nodig. Voor Incontrol heb je minimaal een Professional licentie nodig om te kunnen integreren met Exact Online. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden van Exact Online.

Voor het implementeren van de koppeling met Exact Online vragen wij eenmalig kosten voor de implementatie. Afhankelijk van het aantal integraties en formulieren zullen de kosten variëren.