Signrequest

SignRequest is één van de krachtigste e-signing oplossingen in het veld en maakt het mogelijk om eenvoudig al jouw documenten digitaal te laten ondertekenen op ieder apparaat. Een complete e-signing oplossing voor iedere afdeling binnen de organisatie.

De voordelen van SignRequest.

Door Incontrol te integreren met SignRequest kun je al jouw digitaal ontworpen formulieren laten ondertekenen via SignRequest. Dankzij de koppeling bereik je de volgende voordelen:

  • Indien de belanghebbende niet op locatie is kan deze toch ondertekenen.
  • Iedereen kan ondertekenen vanaf zijn eigen device.
  • Eén veilige en bindende e-signing oplossing voor de gehele organisatie.

Hoe werkt de integratie met SignRequest?

Vanuit Incontrol wordt een SignRequest connector aangemaakt die koppelt met de API van SignRequest. Vanuit de FormBuilder wordt de SignRequest connector toegevoegd, zodat deze geactiveerd wordt bij het afronden van het document. In de FormBuilder worden de SignRequest tags toegevoegd, zodat SignRequest weet waar de belanghebbende een eventuele datum, naam en handtekening gaat plaatsen.

Klaar om te integreren?

Maak gebruik van de knop ‘Koppeling aanvragen’ onderaan de pagina om de koppeling door ons voor jou aan te laten leggen. Een Customer Success Manager zal dan met jou contact opnemen over de mogelijkheden.

Kosten

Om gebruik te maken van de SignRequest koppeling met Incontrol heb je minimaal een Professional licentie nodig van Incontrol. Bij SignRequest heb je minimaal een Business licentie nodig. Naast een Business licentie vraagt SignRequest extra kosten voor het kunnen ondertekenen via een integratie. Bekijk hier de prijzen van SignRequest.

Als wij SignRequest voor jouw gaan integreren met Incontrol vragen wij hier eenmalig een vergoeding voor. De kosten variëren op basis van het aantal integraties en formulieren.