Endenburg Elektrotechniek digitaliseert Scope inspecties met Incontrol

06 november 2019

Het Rotterdamse installatiebedrijf Endenburg Elektrotechniek gaat inspecties voor Scope 8 en Scope 9 digitaliseren met Incontrol. Zo kan het bedrijf nog sneller en eenvoudiger gecertificeerde SCIOS Scope rapporten afleveren aan zijn klanten.

Endenburg Scope inspecties

Endenburg Elektrotechniek ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert elektrische installaties in gebouwen en industriële processen. Met de inzet van Incontrol kan het bedrijf, naast Scope 8 en Scope 9 inspecties, formulieren digitaliseren die passen bij de processen van de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de eisen die komen kijken bij een VCA** certificaat, onderhoud van brandmeldinstallaties en audits voor een ISO 9001 en ISO 14001.

Binnenkort starten we met de implementatie van Incontrol bij Endenburg. Ook krijgen ze een cursus formulieren bouwen, zodat de beheerders straks zelf met de Form Builder van Incontrol processen kunnen digitaliseren.

Ready-to-go met Incontrol

Wil jij net als Endenburg ook elektrotechnische inspecties digitaliseren? Bekijk dan de ready-to-go oplossing voor E-Inspecties.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak