Over ons

Maak kennis met Incontrol.

Het team achter Incontrol

Incontrol is een product van Maxdoro. Het team van Maxdoro bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor het vak. Eerder hebben zij Inspect4All ontwikkeld, het platform om formulieren mee te digitaliseren. Vanuit daar is Incontrol ontstaan.

Onze developers, data-analisten, proces-automatiseerders en designers hebben jarenlang ervaring opgedaan binnen onze organisatie. Wij hebben de kennis en expertise in huis voor een optimale ondersteuning.

Door de focus te leggen op de ontwikkeling van onze medewerkers, klanten en producten beschikken we over ‘Mobile Brains’. Daardoor kunnen we voorop blijven lopen in de branche en zijn wij een betrouwbare, daadkrachtige en ervaren partner.

Naar Maxdoro.nl

Customer Experience Center

Wil jij persoonlijk kennismaken met Incontrol? Het Customer Experience Center van Incontrol is gratis toegankelijk voor iedereen die met het platform werkt of interesse heeft in het platform.

Iedere maand organiseert het Customer Experience Center van Incontrol een speciale trainingsmiddag. Tijdens deze middag ga je in gesprek met experts die jou helpen met alle vragen die je hebt over het platform.

Lees meer over het Customer Experience Center

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Wil je meer weten over Incontrol? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Naar contact

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak